Uvjeti korištenja

Verzija 1, studeni 2022. godine, Baška Voda, Republika Hrvatska

Korištenjem internetske stranice www.djecjivrticjezic.hr u vlasništvu Dječji vrtić JEŽIĆ Baška Voda, ustanova (OIB: 55626933145), Obala Sv. Nikole 65, 21320 Baška Voda, osnivač: Općina Baška Voda, osoba ovlaštena za zastupanje: Jasminka Križanović (dalje u tekstu: „Dječji vrtić JEŽIĆ“ ili „mi“) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Korištenjem ovih stranica izražavate svoj pristanak da Vas obvezuju ovi Uvjeti korištenja u zadnjoj objavljenoj verziji.

Internetskim stranicama Dječjeg vrtića JEŽIĆ smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni djecjivrticjezic.hr.

Dječji vrtić JEŽIĆ zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internetske stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
 
Svrha internetske stranice Dječjeg vrtića JEŽIĆ je informativnog karaktera.
 
Svi sadržaji na internetskoj stranici, kao što su tekstovi, grafike, ilustracije, fotografije, videa, audio sekvence i drugi materijali koji se mogu naći na i u vezi internetske stranice, uključujući novosti, mišljenja, savjete, odgovore na pitanja, objave poveznice na članke objavljene na drugim stranicama i poveznice na druge internetske stranice kojima upravljaju treće strane (zajedno „sadržaj") služe isključivo u svrhu informiranja. Sadržaj čine isključivo informacije opće prirode, koje nisu namijenjene za rješavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili entitet i koje ne predstavljaju pravni ili bilo kakav drugi stručni savjet bez obzira na njihov predmet, odnosno temu. Cilj sadržaja stranice predstavlja informiranje korisnika.
 
 
Dječji vrtić JEŽIĆ se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Dječji vrtić JEŽIĆ nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internetske stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Dječji vrtić JEŽIĆ ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Sadržaj na ovoj internet stranici može biti zastario, a Dječji vrtić JEŽIĆ se ne obvezuje ažurirati ga.
 
Internetskim stranicama trećih strana pristupate i koristite ih na vlastiti rizik te u skladu s uvjetima korištenja istih. Pristup te oslanjanje na sadržaje, materijale i informacije trećih strana na internetskoj stranici, isključivo je na vlastiti rizik.
 
Dozvoljeno Vam je preuzimati i ispisivati materijale i informacije s internetske stranice, ali isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu i to sadržaje kod kojih je naznačena opcija preuzimanja. Pritom je strogo zabranjeno na bilo koji način mijenjati preuzete digitalne ili ispisane papirnate materijale i informacije. Zabranjeno je preuzimanje fotografija i video zapisa. Dopušteno je stavljati poveznicu na internetsku stranicu Dječjeg vrtića JEŽIĆ ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na internetskoj stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u bilo kakve svrhe bez pismenog dopuštenja Dječjeg vrtića JEŽIĆ.
Image

Dječji vrtić "Ježić" Baška Voda

Adresa: Podspiline 2, Baška Voda
Sjedište: Obala Sv. Nikole 65, Baška Voda
Tel: 021/ 620 444
Fax: 021/ 620 444
E-mail: djecji.vrtic.jezic.baska.voda@st.t-com.hr
Matični broj: 1253964
OIB: 55626933145
IBAN: HR8323900011101092810
Osnivač: Općina Baška Voda
Ravnateljica: Ivana Jurišić, univ. bacc. praesc. educ.
© 2024. Dječji vrtić "Ježić" Baška Voda. Sva prava pridržana.
Designed by WebMark.
Image